Only Wilsnr13 Can Prevent Forest Fires. - Just For The Taste Of Wilsnr13.

Se vad det verkligen kostar!

Posted Sept. 13, 2012, 12:09 p.m. By wilsnr13 Tags: Elsystem

Det vi har är bra trodde vi och det trodde vi länge innan vi fick ett besök av en expert. Detta för att vi tog till alla knep på vad man skulle kunna gör för att kapa kostnaderna på företaget. Det visade sig var en bra saker och det dom visade oss var att på vårt företag hade vi gamla ledningar som hade blivit skadade av blixten några gången och detta gjorde att vi betalade för kråkorna för att elfelet satt i kablarna och detta gjorde till slut att vi efter en energibesiktning fick en miniräkning tack vare att dom hjälpte oss med våra elkostnader och detta för att dom bytte kablar som var svårt skadade. Det gjorde både oss och ledningen häpna över att man kan köpa bra hjälp som är värt att använda sig av.