Only Wilsnr13 Can Prevent Forest Fires. - Just For The Taste Of Wilsnr13.

Äppel, päppel...

Posted Feb. 26, 2015, 7:32 p.m. By wilsnr13

Cox Orange, Hawthornden, Granny Smith, Cellini, Grand Richard, Pomme de Gravenstein Rouge, Transparent Jeune de Revel, Ribston Peppin, Boiken, Signe Tillisch, Devonshire Quarrenden, Glanz-Reinette, Golden Noble, Scarlet Pearmain, Transparent Blanche, Cox Pomona, Baumans Reinette, Grand Alexander, Pomme de Gravenstein Jaune, Barlovskoje. Dessa namn står på mitt fina påslakan. Det är namn på olika äppelsorter, och det finns en vacker illustration av den aktuella sorten ovanför varje namn. Tyget, som har några år på nacken, men fortfarande är lika fint, heter "Paradis" och är designat av Ann-Cathrine Sigrid. Dags att krypa ner under ett täcke av äpplen. Godnatt!