Only Wilsnr13 Can Prevent Forest Fires. - Just For The Taste Of Wilsnr13.

Kul att förnya

Posted Dec. 23, 2016, 10:40 p.m. By wilsnr13 Tags: Inredning

Ja det är kul att göra om lite hemma lite då och då, för det är något som gör att man liksom blir nyförälskad i sitt hem igen. Ja ibland räcker det med att byta kökshanddukar för att piffa till köket lite grann, ja det är det som är så härligt att man kan göra om men små medel. Det behöver inte kosta många kronor för att göra det fint hemma, man kan göra det med små saker men som gör stor skillnad ändå.

Kul att få lite inspiration

Det är härligt att läsa i inredningstidningar och se vad det finns för nya idéer som man kan hitta på hemma. Ja det är väldigt härligt och det skulle vara så kul om man kunde få göra om mest hela tiden, men det kanske inte är så rimligt. Men att göra det lite då och då är ju fullt möjligt och bara kul.
Jag skulle vilja inreda ett sovrum för har så fina idéer tycker jag som jag skulle vilja förverkliga om man hade den möjligheten.
Men det kan jag nog så småningom och det ser jag fram emot att göra tillsammans med min man. Ja vi har kommit på så mycket fint som vi vill göra och det är bra att vi kommer överens om hur vi vill ha det. Det ära u inte alla par som har samma stil, det har inte vi heller direkt men vi är bra på att kompromissa så det brukar bli väldigt bra ändå fast vi har lite olika stilar. Jag gillar mer färg och form medan han hellre vill ha det lite mer avskalat och enkla färger.
Men det som vi har kommit fram till att om vi kombinerar våra två stilar så blir det ännu finare och det är ju bara bättre, så det är bra att komma överens.